Aproape 44.000 de gorjeni şi-au activat cardurile de sănătate

263

Cardul naţional de sănătate este utilizat începând din luna februarie, următoarele luni fiind de probă, iar din aprilie devenind obligatoriu. Până la această oră, la nivelul judeţului Gorj au fost activate 43.982 carduri.

Tot mai mulţi dintre asiguraţii din judeţul nostru trec pragul cabinetelor medicilor de familie pentru a-şi activa cardurile de sănătate. Daniel Bondoc, preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate confirmă faptul că „la sfârşitul săptămânii trecute, la nivelul judeţului Gorj erau activate 43.982 de carduri de sănătate”.
Gorjenii care încă nu au intrat în posesia acestora sunt aşteptaţi la sediul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj pentru a le ridica. Cardul naţional de asigurări de sănătate se eliberează titularului în baza actului de identitate şi a semnăturii acestuia sau reprezentantului legal al acestor persoane în baza actului de identitate şi declaraţiei pe propria răspundere. Eliberarea cardului se face la sediul CJAS Gorj, strada Prahova nr. 5, Târgu-Jiu, de luni până joi, în intervalul orar 08.30 – 14.00. Ridicarea cardului naţional de sănătate de la sediul CJAS Gorj se va face până la data comunicării obligativităţii utilizării cardului naţional de asigurări de sănătate.
Lista asiguraţilor ale căror carduri au fost returnate de Poşta Română este publicată pe site-ul www.cnas.ro/casgorj.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here