Aproape 42 de miliarde cheltuite pentru şcoli

318

Municipalitatea este la zi cu cheltuielile ce ţin de unităţile de învăţământ. Până la data de 1 iulie s-au achitat 4.170.000 lei. La ora actuală nu sunt datorii la şcoli.

Directorul Direcţiei Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu confirmă faptul că la ora actuală şcolile de pe raza oraşului nostru nu au datorii. „S-au plătit absolut toate utilităţile şi se asigură finanţarea în continuare a necesarului de fonduri, drept pentru care nu avem nici un fel de arierat la prezenta dată. Din bugetul total al municipiului Târgu-Jiu s-au achitat din standard-cost până la data de 1 iulie 4.170.000 lei, ceea ce înseamnă aproximativ 42 de miliarde în lei vechi. S-au asigurat, la solicitările unităţilor şcolare sau preşcolare toate solicitările care ne-au parvenit, constând în mici probleme de cheltuieli materiale, de birotică şi alte necesităţi”, a precizat Constantin Fîrţă.
În continuare, municipalitatea dă asigurări că nu vor fi probleme în privinţa asigurării fondurilor necesare acoperirii cheltuielilor curente ale unităţilor de învăţământ.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here