Apel al primarului din Padeș!

1252

„Primăria comunei Padeș a întocmit o statistică a persoanelor în vârstă de peste 65 de ani, care nu au aparținători și trebuie să primească sprijin din partea autorităților locale, potrivit ultimei ordonanțe militare. În consecință, a fost constituită o comisie, ce va lua legătura cu fiecare bătrân în parte și va stabili modul în care aceștia vor fi ajutați.

Persoanele care au nevoi urgente, pot apela numărul de telefon 0253471101, în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul orar 07:00 – 16:00 iar intre orele 16:00 – 20:00 la numarul 0740056929
Vă rog să respectați recomandările autorităților, să stați în casă și să evitați contactul direct cu alte persoane. Persoanele izolate la domiciliu, sunt rugate să nu iese din curtea locuinței și să nu accepte vizitele altor persoane”, a anunțat Nicu Antonie Serafim, primarul localității Padeș.

2 COMENTARII

  1. vreau sa facem atenta presa si sa insistăm ca străzile sa fie dezinfectate/ spălate cu clor si la sate si comune!!avem nevoie de aceste măsuri iar primarii încă stau bine mersi . haideți să i urnim putin din comoditatea obisnuta!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here