Apartament fără pic de căldură, nepăsare din partea Asociației de Proprietari nr.15 Motru

2159

Locatarii a două apartamente dintr-un bloc din Asociația de Proprietari nr.14 Motru nu au căldură de anul trecut. UATAA Motru a dat drumul la căldură, la finalul săptămânii trecute, dar una dintre locuințele din imobil nu se încălzește deloc. Deși locatarii au cerut sprijinul asociației, instalatorul a dat vina, anul trecut, pe caloriferele înfundate. Locatarii au desfundat caloriferele, dar și acum situația este deplorabilă, un apartament neavând căldură deloc, asta deși nu sunt datorii la asociație.

,,La blocul B1, sc.5, de anul trecut încoace la apartamentele nr.4 și 7, pe coloana sufragerie-bucătărie nu era căldură suficientă! Atunci când am cerut ajutorul instalatorului de la asociație ni s-a spus că avem caloriferele înfundate! Bun, dar anul ăsta când sunt curățate caloriferele e aceeași poveste ca și cea de anul trecut, ba mai mult și în 2019, și acum la proprietarul apartamentului nr. 4 nu a fost și nu este nici acum gram de căldură”, sesizează unul dintre locatarii afectați.
,,Conducerea asociației știa de acest lucru, cei în cauză au fost înștiințați prin adresă scrisă, dar nu au făcut nimic, iar acum la intervenția proprietarului de la ap.4, cei de la asociație au afirmat că trebuie schimbată coloana! De ce tocmai acum? De ce nu s-a făcut acest lucru anul trecut, de ce nu s-a făcut vara trecută, de ce nu m-au crezut anul trecut când le-am spus despre faptul că avem coloana înfundată? Nu știu dacă și anul ăsta, adică acum, cei de la asociație vor face ce trebuie! Și nu uitați că sunt plătit la zi la asociație, ăsta e respectul vostru”, spune Matei Stamate, locuitor al blocului arătându-le obrazul celor vinovați. Cert este că, UATAA Motru a dat, sâmbătă seara, drumul la căldură în 4800 de apartamente și instituții publice și societăți private.
Doar asociațiile cu probleme la instalații nu au pornit căldura în imobile din cauza defecțiunilor. Asociația nr.15 este una dintre aceste asociații din Motru unde cetățenii sesizează nepăsare și lipsa de comunicare cu beneficiarii de agent termic.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here