APAREGIO plătește sute de mii de lei pe servicii de audit financiar

475

Operatorul de apă-canal APAREGIO Gorj SA va plăti peste 660.000 de lei pe servicii de audit financiar pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Gorj, finanțat din fonduri europene.

„Obiectul contractului de servicii care va fi încheiat îl reprezintă auditarea cheltuielilor aferente sumelor plătite și solicitate spre rambursare de către achizitor în cererile de rambursare pentru fiecare din activitățile desfășurate în cadrul contractului de finanțare și/sau evidențiate în cereri de rambursare ca și contribuție proprie; auditarea cheltuielilor aferente proiectului care nu vor face obiectul unor cereri de rambursare, dar care ar putea fi solicitate de către Autoritatea de Management să fie supuse auditului pentru asigurarea unui audit integral de proiect; întocmirea de către prestator a unui raport lunar, corespunzător uneia sau mai multor cereri de rambursare întocmite de beneficiar pe parcursul lunii respective și a unui raport anual cu privire la Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Gorj”, se arată în caietul de sarcini.
Componenta financiară va reprezenta 60% din prețul ofertei, în vreme ce experiența profesională a echipei de experți principali propuși pentru implementarea contractului va conta în proporție de 40%. Contractul se va încheia pe o perioadă de 74 de luni. Licitația este una deschisă, iar contractul are o valoare de 663.666 lei, fără TVA.
La finele anului 2020, APAREGIO Gorj a semnat un contract de finanțare de peste un miliard de lei pentru dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județ. Proiectul este cofinanțat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa prioritară 3.
Proiectul vizează investiții la Târgu-Jiu, Motru, Rovinari, Bumbești-Jiu, Târgu-Cărbunești, Țicleni, Novaci, Tismana, Turceni, Peștișani, Turcinești. Termenul pentru implementarea acestui proiect este 31 decembrie 2023.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here