Aparegio a trecut la debranșări

1212

Aparegio Gorj revine cu un apel către toți utilizatorii operatorului (persoane fizice și persoane juridice) să achite restanțele la apă și apă uzată în cel mai scurt timp.
În ultimele săptămâni, cinci asociații de proprietari din Târgu-Jiu au fost sistate de la furnizarea apei, rebranșarea fiind făcută după achitarea debitelor restante.
„Menționăm faptul că toți abonații care nu au achitat facturile și au depășit perioada scadenței au fost notificați, săptămânal fiind întreprinse acțiuni de debranșare. Plata facturilor se poate efectua prin metodele de plată regăsite pe site-ul societății sau la casieriile operatorului”, anunță Aparegio.
Rebranșarea se face contracost. „Operatorul de apă și canal reamintește utilizatorilor ca plata facturilor să fie efectuată cu prioritate, pentru a nu crea disconfort și pentru a menține în continuare o bună colaborare, având în vedere că rebranșarea la sistemul de alimentare cu apă se face contracost (tarif sigilare/desigilare, blindare/deblindare, debranșare/rebranșare)”, a mai precizat Aparegio.
I.I.

1 COMENTARIU

  1. Este corect sa faci debransari dar cred ca după ce le explici consumatorilor ce ai făcut cu banii lor de atâția ani ! Spre exemplu la Sadu apa este enorm de scumpa datorita „implicarii”primarului-rudar Bobaru card are interese de „grupa sa fie asa.Solutia credem noi f.multi locuitori ai centrului civic,mai ales,din Sadu este ieșirea din Aparegio asa cum mulți adevărați primari au facut-o!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here