Aparatură nouă pentru Sanatoriul TBC din Dobriţa

610

Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu organizează licitaţie deschisă pentru atribuirea unui contract de furnizare şi instalare de echipamente medicale. Contractul în valoare de peste 400.000 de lei a fost împărţit în cinci loturi, câştigătorii licitaţiei având inclusiv obligaţia de a instrui personalul medical cu privire la folosirea noilor echipamente.
Sanatoriul din Dobriţa alocă peste 200.000 de lei pentru achiziţionarea unui echipament de detecţie rapidă a bacteriei care cauzează cele mai multe cazuri de tuberculoză.
Alţi circa 180.000 de lei sunt puşi la bătaie pentru cumpărarea unui ecograf multidisciplinar staționar de înaltă performanță, proiectat pentru examinări abdominale, musculoscheletale, părți moi și vasculare.
De asemenea, unitatea medicală vrea să se doteze cu un videomicroscop optiv binocular digital cu cameră încorporată şi afişaj pe tabletă, o centrifugă de laborator şi un agitator orbital cu timer şi platformă largă pentru containere de diferite tipuri, pentru care este disponibilă o sumă de circa 40.000 de lei.
Echipamentele furnizate trebuie să fie noi şi de ultimă generaţie tehnologică.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here