Aparatură medicală de 6 milioane de lei pentru Spitalul Județean

561

Consiliul Județean Gorj organizează o nouă licitație deschisă, în valoare de aproximativ 6 milioane de lei, pentru achiziționarea de echipamente şi aparatură medicală pentru dotarea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, în contextul pandemiei de Covid-19.

Contractul este împărțit în șase loturi. Se dorește achiziționarea a 26 de ventilatoare mecanice, 25 de aspiratoare chirurgicale, 74 de injectomate și trei aparate de radiologie mobile. În plus, spitalul va fi dotat cu cinci izolete pentru transport pe targă, un cort modular și un cort pentru decontaminare.
„În contextul actual, limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, precum și a efectelor extrem de grave ale acestuia asupra populației României, poate fi realizată doar prin asigurarea disponibilității aparaturii și dispozitivelor medicale, în special ventilatoare, paturi și infrastructură de terapie intensivă suplimentară, dublate de asigurarea necesarului de echipamente specializate de protecție pentru personalul medical și pentru efectuarea transportului izolat al persoanelor afectate, pentru obținerea unui răspuns în timp util și eficient al sistemului medical public la criza COVID-19”, se arată în documentație.
Contractul are o valoare totală estimată de 5,8 milioane lei, fără TVA, iar oferte se primesc până pe data de 6 august.
Termenul de livrare a produselor este de cel mult 45 de zile de la semnarea contractului.
Proiectul „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la nivelul județului Gorj” este finanțat din fonduri europene.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here