Apar primii moștenitori ai bătrânei bogate de la Cărbunești

274

La doar câteva ore de la apariția în mass-media a informației că la Târgu Cărbunești a murit o bătrână cerșetoare care avea acasă peste un miliard de lei vechi și nici un moștenitor care să se folosească de banii respectivi, ieri și-au făcut simțită prezența prin oraș primele persoane care pretind că sunt rude ale acesteia.

Oamenii invocă diferite grade de rudenie, susțin că au documente, dar uită că toți cei care au cunoscut-o pe Elena Gărăiacu știu că niciunul dintre ei nu au îngrijit-o și nu i-au dat nici măcar o cană cu apă în timpul vieții.
Un bărbat în vârstă, din Craiova, care a precizat că este frate al Elenei Gărăiacu, destul de în vârstă și el, a spus ieri că nu a știut de moartea surorii sale și că nu a fost anunțat de nimeni despre acest lucru, recunoscând că nu a păstrat legătura cu femeia. Bărbatul nu a apucat să vorbească mai mult pentru că un tânăr care s-a prezentat rudă a acestuia l-a urcat într-un autoturism înmatriculat în județul Dolj, interzicându-i să mai vorbească. Tânărul respectiv a spus ulterior că bătrânul nu are nimic de declarat pentru că “nu poate să vorbească”, el menționând că are documente care să îi ateste gradul de rudenie cu Elena Gărăiacu.
Bătrânul, împreună cu alte rude ale sale, au mers la un notar din oraș, unde a venit și un presupus nepot al decedatei, acesta spunând că se numește Dan Gorgotă, care a precizat că mai cunoaște cel puțin vreo 5-6 nepoți care ar putea fi interesați de moștenirea bătrânei. Toate acestea l-au cam scos din pepeni pe edilul Viorel Mihai Mazilu, care a recunoscut că nu își imagina că moștenitorii bătrânei vor apărea atât de repede în condițiile în care nimeni nu a vizitat-o niciodată pe aceasta în timpul vieții, angajații de la Protecție Socială din cadrul Primăriei fiind singurii care au avut grijă de Elena Gărăiacu.
“Nu voi discuta cu niciunul dintre ei până nu o să îmi arate acte clare din care să reiese gradul de rudenie pe care îl au cu defuncta. Acum, după ce au văzut în mass-media că bătrâna avea atâția bani vin tot felul de rude. O să le spun să le fie rușine pentru simplul fapt că au lăsat-o în mizerie și nu s-au interesat de ea nici măcar o clipă, iar acum au descoperit dintr-odată că sunt neamuri bune”, a precizat primarul orașului Târgu Cărbunești.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here