Apă sfinţită pentru cei neajutoraţi

264

Polițiștii locali din cadrul Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu au dus și în acest an apă sfințită la domiciliul persoanelor vârstnice și cu probleme de sănătate care nu au putut să meargă la biserică de Bobotează. A fost dusă Agheasmă Mare bătrânilor din localitățile componente ale municipiului Târgu Jiu, fiind vorba despre Bârsești, Slobozia și Ursați. Acțiunea este organizată în fiecare an pe data de 6 ianuarie, atunci când creștinii ortodocși sărbătoresc Botezul Domnului. Târgujienii au primit cu bucurie apa sfințită și au rămas impresionați de gestul polițiștilor locali. Au fost primite șapte solicitări de acest gen și se pot primi în continuare până la ora 16.00. Numărul de telefon la care pot suna persoanele aflate în astfel de situații este 0253/ 225 434.

4 COMENTARII

  1. dar de preot nu a vorbit nimeni???este initiativa dansului si va laudati voi astia de la primarie si de la politia asta a voastra!!!vai de voi,ce oameni ce caractere!!!!el facea asta si fara voi,doar pana acum nu le a adus cu voi astia locali!!!!va gudulati toti pe langa el,stiti ca va poate ajuta?????

  2. Au reusit psd-eii sa transforme si aceasta sarbatoare in campanie electorala…Sunt disperati saracii…La puscarie!…….DNA-ul ne va scapa de ei….pupatii in dos cat mai aveti timp….

  3. cand e sa facem o actiune acolo la biserica impreuna cu popa,hop ca apar si ei,nu scapa deloc de ei,l au sufocat pe om,dar daca e sa ne faca ceva pe la biserica nu ii vede nimeni,ar fi bine daca am scapa de ei,de carciumaru cu clica lui de hoti care au luat tot ce era mai bun LA BARSESTI!!!

  4. Mai prapaditilor care conduceti primaria si politia locala Tg Jiu , in ce act normativ ati citit voi ca politia Locala trebuie sa imparta agheasma locuitorilor ? DNA ul ar trebui sa se autosesizeze pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu . Daca v ar duce mintea ati trimite pe cei de la protectia sociala sa imparta apa chioara . Politia Locala nu este subordonata Mitropoliei Olteniei ci doar Legii si Statutului Politiei Locale .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here