Apă la robinetele localnicilor din Bumbești-Pițic

289

Localnicii din Bumbești-Pițic vor avea anul acesta apă la robinete. Cel puțin asta le promite primarul Michy Nioață(ALDE) care a anunțat că de luna viitoare firma care a câștigat licitația privind realizarea investiției de apă în comună va începe și forările aici. Firma de construcții a tras deja o parte din conductele de apă în unul dintre satele localității. Pentru investiția în cauză, autoritățile au pus la bătaie 7 milioane de lei.

DSC_0065“Acum firma care a câștigat realizarea investiției de apă a început să tragă țevile în localitate, iar cu începere de la 1 martie aici se vor începe și forările”, a declarat primarul Nioață anunțând că proiectul prevede introducerea rețelei de apă pentru 1100 de gospodării din localitate. Contractul cu firma care a început lucrările s-a semnat la finalul anului trecut, iar lucrarea este destul de avansată.

Urmează și canalizarea!
DSC_0067Pe lângă investiția în cauză, la Bumbești-Pițic se vor demara și alte investiții importante pentru comunitate, legat atât de modernizarea unor drumuri pe Sapard, dar și a canalizării. “Pentru anul viitor vreu să finalizez patru alte proiecte importante, cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării. Îi aștept pe cei DSC_0074de la Sapard pentru a discuta despre investițiile respective pe măsura 72. Urmează apoi canalizarea”, a mai specificat edilul local.
DSC_0077Investiţii privind apa şi canalizarea în comuna Bumbeşti-Piţic au fost prinse în Master Planul 2014-2020.
ANAMARIA STOICA

3 COMENTARII

  1. Ce sa finalizezi Miki când tu esti corupt si ai dat munții lui golu aproape gratis.Nu iti este rusine sa mai candideze când stiii bine ca esti cercetat de DNA ,lucrările sunt rău făcute , nu vom avea apa ,vai de noi .Sa ne ferească dumnezeu de oameni ca voi.

  2. ASA ESTE PRIETENE , CE SA NE FACEM CU HOȚUL DE PRIMAR ESTE BĂGAT IN MIZERIE PANA LA CAP ,ESTE LACOM SI PROST NU STIE NICI SA VORBEASCĂ. DAR LASA CA VINE IRINA SI IA NE FURA MAI MULT CA TINE. IRINO NU MAI BAGA BANI CA TE PITULA DNA SI PE TINE .DUTE TU LA ALIMPESTI CA ACOLO STAI TU.VREI SA ROZI SI TU CEVA DE PE CIOLANUL LU MIKI PRIMARU.SA VINA SAPUNU CA MĂCAR ALA ESTE POPA .

    • CINE…??? SAPUN….ALA DE LA PMP…UN BETIV EXCROC…TREZITI.VA CETATENI AI LOCALITATII BUMBESTI .PITIC…ANALIZATI….CA PANA LA D.NUL NIOATA NIMENI NU A FACUT CEVA PENTRU LOCALITATE…ACUM CA SE VAD REALIZARI IN LOCALITATE TOTI VROR SA DEVINA PRIMARI….CAT DESPRE MESERIA DE POPA…POPII SUNT CEI MAI MARI HOTI…SE FOLOSESC DE NUMELE BISERICII PENTRU ATINGEREA SCOPURILOR…MANIPULEAZA POPULATIA CREDULA SI BAGA SALARIUL IN BUZUNARIAR NOI TREBUIE SA PLATIM TAXA BISERICII FARA SA PRIMIM CHITANTA IAR DACA O PRIMIM E CHITANTA FALSA PENTRU INMORMANTARI…PARASTASURI..NUNTI …BOTEZE TREBUIE SA PLATIM…EI PTR CE PRIMESC SALARIUL PTR 4 SLUJBE LUNARE…SA LA FIE RUSINE …CEI MAI MARI HOTI CRETOIU SI PUIU POPESCU…SI IL MANIPULEAZA SI PE VIOREL SAPUN CA DOAR ASTIA SUNT CLANUL LUI BASESCU….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here