Anunțul Primăriei Bâlteni pentru femeile din localitate!

689

Având în vedere că se ne apropiem de finalul lunii martie, iar multe doamne și domnișoare din localitatea Bâlteni nu au intrat în posesia tichetelor oferite de autoritățile locale cu prilejul zilei de 8 Martie, conducerea primăriei face un apel ca acestea să se prezinte pentru a le ridica.

”Doamnele și domnișoarele, care nu au fost găsite la domiciliu pentru a li se înmâna tichetul de 8 Martie, sunt așteptate la sediul Primăriei Comunei Bâlteni până la sfârșitul lunii martie pentru a le ridica”, a anunțat secretarul comunei Bâlteni, Marius Popescu.
Amintim faptul că, la începutul acestei luni, toate persoanele de sex feminin din localitatea Bâlteni au început să primească tichete cadou în valoare de 70 de lei/persoană. Acestea au fost împărțite de reprezentanții Primăriei comunei Bâlteni, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Concret, orice persoană de sex feminin din localitate, cu vârsta de peste 14 ani, a intrat în posesia unui astfel de voucher. ,,Am comandat aproximativ 3.300 de tichete pentru toate doamnele și domnișoarele din comună. Noi am luat decizia de a merge la fiecare acasă să le înmânăm personal aceste vouchere. Au fost însă și doamne care au auzit de inițiativa noastră și s-au prezentat cu buletinul direct la primărie pentru ridicarea tichetului. Ne-am dorit, la fel ca atunci când a fost Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, să nu punem oamenii pe drumuri, astfel că salariații noștri au mers din poartă în poartă pentru a oferi vouchere femeilor și fetelor cu vârsta de 14 ani. Mai avem persoane care nu au fost găsite acasă și nici nu s-au prezentat la sediul primăriei spre a le înmâna tichetele, astfel că facem un apel să vină în aceste zile să le ridice”, a precizat Marius Popescu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here