ANUNȚUL METEOROLOGILOR: Trei zile de ger

174
Potrivit meteorologilor, vremea se va menține mai rece decât în mod normal pentru această perioadă în următoarele trei zile, în special în zonele sudice, sud-estice, vestice și nord-vestice, iar ceața și chiciura vor fi prezente în majoritatea regiunilor pe timpul nopților și la primele ore ale dimineților.
Vineri, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între—8 și două grade Celsius, iar cele minime între—15 și—4 grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu înnorări în general în regiunile estice, sud-estice și parțial în cele sudice și centrale. Trecător, va ninge slab local în Moldova și izolat în Dobrogea și Oltenia. La primele ore ale intervalului va fi ceață, asociată cu chiciură, în sud, centru și pe arii restrânse în restul teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări la munte în special la altitudini mari și pe spații restrânse din partea de răsărit a țării.
Sâmbătă, valorile termice vor continua să rămână scăzute pentru această perioadă din an, în special în sudul și sud-estul teritoriului, iar maximele vor oscila între—4 și 6 grade.
Duminică, estimările ANM arată că valorile termice vor fi negative în Oltenia și în dealurile de vest, în timp ce minimele vor coborî până la—19 grade Celsius, în depresiuni. (A.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here