Anunțul CEO despre selecția supraveghetorilor

543

Complexul Energetic Oltenia a anunțat firma care se va ocupa de selecţia membrilor Consiliului de Supraveghere şi ai Directoratului. Este vorba de SC Fox Management Consultants SRL.
Informațiile vin după ce deputatul USR Gorj, Radu Miruță, a cerut ca selectarea noilor șefi să fie una transparentă, afirmând că există speculații că firma care a câștigat contractul a mai recrutat în trecut supraveghetori împotriva cărora a fost declanșată răspunderea patrimonială.
„Solicit conducerii CE Oltenia și Ministerului Energiei ca audierea specialiștilor desemnați de această firmă să fie transmisă public, pentru ca toată lumea să vadă aceste lucruri”, a cerut Miruță.
Ulterior, Complexul Energetic Oltenia a anunțat că a organizat proceduri de achiziţie a serviciilor unei firme specializate pentru identificarea şi recrutarea de personal de conducere.
„În urma derulării şi atribuirii procedurilor de achiziţie, Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. a încheiat contracte de servicii cu S.C. Fox Management Consultants S.R.L. având ca obiecte servicii de recrutare de personal în vederea selecţiei membrilor Consiliului de Supraveghere al Societăţii Complexul Energetic Oltenia S.A și servicii de recrutare de personal în vederea selecţiei membrilor Directoratului Societăţii Complexul Energetic Oltenia S.A., în conformitate cu prevederile O.U.G. nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, aprobată cu modificări prin Legea nr. 111/2016. Între Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. și S.C. Fox Management Consultants S.R.L. nu au mai existat relații contractuale până în prezent”, a anunțat compania.
I. IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here