Anunțul CE Oltenia privind planul de restructurare

1036
Notificarea ajutorului de stat acordat Complexului Energetic Oltenia a fost înregistrată formal la Comisia Europeană. Este o etapă importantă a procesului de aprobare a Planului de Restructurare, rezultatul bunei colaborări între CE Oltenia, Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Ministerul Finanțelor Publice și Consiliul Concurenței.
Îndeplinirea acestui pas procedural permite Comisiei Europene să declanșeze procedurile interne de evaluare din partea tuturor departamentelor relevante. Este o perioadă în care continuă dialogul între CE Oltenia și Comisia Europeană.

Demersul de aprobare a Planului de restructurare și decarbonare urmează un parcurs procedural fără sincope pentru că autoritățile române au acționat prompt, astfel încât Comisia Europeană să aibă la dispoziție toate documentele și informațiile necesare. Această nouă etapă dovedește, așa cum am mai spus, că Planul de restructurare și decarbonare este robust și pragmatic, se bazează pe resurse importante pe care le vom folosi pentru a eficientiza activitatea complexului”, a declarat Daniel Burlan, președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here