Anunț pentru pensionari! A sosit o nouă serie de bilete de tratament

785

Conducerea Casei Județene de Pensii (CJP) Gorj a anunțat faptul că, la începutul acestei săptămâni, au fost primite biletele de tratament pentru cea de-a noua serie din acest an, având ca dată de intrare perioada 26-29 iunie 2024.

Potrivit reprezentanților instituției județene, în această serie s-au primit 184 de bilete pentru tratament balnear pentru stațiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Călimănești, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Neptun, Ocna Șugatag, Olănești, Pucioasa, Saturn, Slănic Moldova, Vatra Dornei.
Din cele 184 de bilete pentru tratament balnear primite de către CJP Gorj, un număr de 180 au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților în funcție de punctajul obținut, în limita locurilor repartizate pe stațiuni și unități de cazare.

Redistribuiri din 18 iunie
Lista cererilor aprobate este afișată la sediul instituției și pe pagina de internet a CJP Gorj https://cjpgorj.ro/informatii-de-interes-public/bilete-de-tratament/bilete-an-2024, iar lista cererilor neaprobate este afișată doar pe pagina de internet a CJP Gorj. ,,Biletele de tratament balnear, atât cele repartizate cât și cele nerepartizate, se vor distribui în zilele de 12, 13, 14 și 17 iunie 2024, în funcție de data comunicată fiecărui beneficiar. În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului de tratament balnear, în perioada programată, și nu a anunțat, în prealabil, compartimentul gestiune bilete tratament, despre acest fapt, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant”, a transmis conducerea CJP Gorj.
De asemenea, la sediul instituției județene există și un număr de patru bilete nealocate, care pot fi achiziționate de doritori, acestea fiind împărțite astfel: două pentru stațiunea Vatra Dornei și alte două pentru Pucioasa.
,,Aceste locuri se pot elibera persoanelor interesate, indiferent dacă au depus sau nu cerere. Toate biletele nevalorificate până în data de 17 iunie 2024, ora 16:00, vor fi redistribuite începând cu data de 18 iunie 2024, ora 8:30, până inclusiv în momentul începerii sejurului. Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal, titularului sau unei alte persoane, desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear”, mai informează conducerea Casei de Pensii Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here