Anunț pentru angajații din instituțiile publice

1403

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că, în acest moment, instituţiile publice se află „într-un fel de audit” şi că este posibil ca în urma acestuia unele persoane să fie nevoite să îşi găsească un alt loc de muncă.

„În momentul de faţă pot să vă spun că instituţiile publice sunt într-un sistem de audit. În principiu, obiectivul PNL nu este să dea oameni afară, ci obiectivul este ca bunăstarea să fie acompaniată de funcţionarea corectă şi eficientă a instituţiilor publice. Dacă în urma acestui audit vor fi identificate persoane care pot fi folosite în alte sectoare, atunci cel mai probabil îşi vor găsi un alt loc de muncă, însă nu vreau să vehiculez nişte cifre care să alarmeze oamenii. Până la urmă cred că în toate instituţiile cei care muncesc corect, eficient, profesionist, nu au absolut niciun motiv de îngrijorare , a afirmat Raluca Turcan.

Anterior, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat că surplusul de forţă de muncă din administraţie este de aproximativ 150.000 de angajaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here