Anunț despre recalculcarea pensiilor

935

Președintele Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu, a explicat că 99% dintre dosarele de pensii sunt procesate și digitalizate, iar în perioada următoare vor fi tipărite deciziile de pensionare.

„Suntem pe finalul acestui proces. Cred că peste 99% din dosarele existente în Casele Naționale de Pensii deja procesate și digitalizate, vorbim de procesul de evaluare.

Urmează ca în perioada următoare noi să tipărim deciziile de pensii, vom trimite deciziile către teritoriu, va trebui ca ei să tipărească aceste decizii și undeva în vară începem să emitem aceste decizii de pensionare către beneficiarii noștri pensionari.

Suntem în grafic, știm exact ce avem de făcut, nu avem nicio întârziere”, a declarat Daniel Baciu, la Antena 3 CNN.

1 COMENTARIU

  1. I-au înnebunit pe bieții pensionari cu aceste știri mincinoase despre pensii, marca psd -ciolacu. După ce că îi fură într-un mod ordinar, le mai creează și speranțe deșarte. La calculul pensiei în loc sa înmulțească nr.total de puncte acumulate cu VPR de 81,28 , cat este în realitate, ei îl înmulțesc cu 81, deșii, se putea înmulții cu 82, pentru că este este cunoscut că, ce trece de virgulă se rotunjește in favoarea pensionarului. Însă ei , după cum le este obiceiul de a fura la drumul mare cu portbagajul ii fură pe pensionari fără niciun scrupul. Un calcul simplu ne arată cum ii fură acești ciolacisti psd iști. La valoarea VPR de 81,28 și un nr. de puncte de 50 le fură 14 lei ( 50 x81=4050 față de 50 x81,28 =4064) iar la VPR de 82 îi fură la acest nr de puncte cu 50 de lei. De asemenea îi fură pe cei care au au mai mult de 40 de ani cotizați pentru că la acordarea punctelor de stabilitate se opresc la 40 de ani, deși sunt oameni care au lucrat
    și 47-48 de ani. Că să-și acopere furtișagurile îi amețesc pe ” bunicii și părinții noștri” , (de la ciolacul și budăi citire),cu tot felul de știri mincinoase. Această adunătură ciociu trebuie să plece, acești bătăuși ordinari ce se mușcă de nas pentru că nu le mai ajunge ciolanul au ajuns să conducă Romania, să decidă destinele oamenilor . Troglodiții și derbedei au ajuns să-și odihnească hoiturile in Parlamentul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here