Anunț despre drumul expres Craiova-Târgu-Jiu

807

Deputatul PSD Gorj, Mihai Weber, anunță că a fost semnat contractul pentru demararea proiectului tehnic al drumului expres Craiova-Târgu-Jiu.
„Drumul expres Craiova – Târgu-Jiu, proiectul meu de suflet, este o certitudine, începând de astăzi. A fost semnat contractul pentru demararea proiectului tehnic de execuție! Am promis, m-am ținut de cuvânt!”, a precizat, miercuri, Weber.
La sfârșitul lunii decembrie, CNAIR anunța că a fost stabilit câştigătorul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic de Execuţie pentru obiectivul Drum Expres Craiova – Târgu-Jiu”. Ofertantul desemnat câştigător este Asocierea SC EGIS ROMANIA SA – SC SEARCH CORPORATION SRL cu prețul de 20.247.133,77 lei fără TVA. Durata contractului este de 24 luni.
„Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, anunța compania de drumuri.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here