Anunț CE Oltenia despre bazinele de la Săcelu

2272

Zona de agrement din stațiunea balneoclimaterică Săcelu, aflată în administrarea CE Oltenia, va putea fi deschisă începând cu 1 august 2020.

„Zona de agrement, care dispune de patru bazine în aer liber, nămol terapeutic și plajă, a beneficiat de investiții alocate de CE Oltenia pentru a oferi un cadru modern, cu dotările necesare petrecerii unui sejur plăcut (nisip fin, șezlonguri, umbrele, dușuri, grupuri sanitare, punct de prim-ajutor)”, anunță CEO.

Deschiderea sezonului din acest an a fost întârziată, inițial, ca urmare a instituirii stării de urgență care interzicea desfășurarea unor astfel de activități și, ulterior, timpului necesar implementării măsurilor impuse de autorități în scopul prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 pentru activitățile de operare a plajelor turistice.

„Astfel, CE Oltenia a avut obligația de a face investiții în ceea ce privește asigurarea de materiale pentru renovare/reabilitare, precum și achiziția de șezlonguri și umbrele suplimentare, dezinfectante cu cel puțin 60% alcool, dispozitive și produse biocide, coșuri de gunoi fără atingere. De asemenea, se va asigura accesul prin puncte de intrare semnalizate și prin stabilirea de culoare unidirecționale, separate, de intrare și de ieșire, fiind amplasate la loc vizibil regulamentele de acces și de comportament pe plajă”, mai anunță CEO.

Direcția de Sănătate Publică Gorj va efectua verificările necesare asupra îndeplinirii regulilor de distanțare socială, siguranță și igienă ce trebuie respectate.

În acest sezon, ca urmare a regulilor de distanțare socială impuse de situația actuală, capacitatea maximă va fi de 200 de locuri.

În stațiunea Săcelu pot fi tratate afecțiuni ale aparatului locomotor, afecțiuni reumatice și afecțiuni neurologice periferice.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here