Anul acesta – Cinci piese care să nu-ți lipsească din garderobă

1118

Cum se întâmplă la început de an, toată lumea vorbește despre trenduri, tendinţe, ce se poartă şi care sunt culorile anului. Mulţi uită însă şi de avantajele versatilităţii.

Tricouri simple
Dacă spunem versatilitate cu siguranţă, spunem tricouri. Sunt cele mai populare articole vestimentare din garderoba unei femei şi nu trebuie ignorate. Chiar dacă la început de an vorbim de tendinţe, trenduri şi multă culoare nu mare este mirarea că întotdeauna ne întoarcem privirile către tricourile simple negre, albe sau crem.

Blugi skinny
Blugii skinny sunt fără doar şi poate piese iconice care completează cu succes orice garderobă. Sunt piese care se pliază frumos fie că eşti slabă, fie că ai şolduri proeminente și vrei să le arăţi sau eşti minionă şi te avantajează! Îi poţi purta cu accesoriile potrivite aproape oriunde, chiar şi la ţinutele semiformale, dacă selectezi minimalismul.

Geacă de piele
Când spun geci damă, nu te gândi doar la sezonul de iarnă, când porţi de nevoie haine groase ca să te protejeze, ci mai degrabă la acele geci din piele uşoare pe care le porţi cu plăcere în zilele răcoroase de primăvară şi în serile blânde de vară. Da. Vorbesc de acele geci subţiri, simple pe care le porţi pentru că îţi place cum îţi cad.

Rochie neagră
Nu mai există nicio controversă legată de rochia neagră. Este considerată cea mai versatilă piesă din garderobă. Te poate salva în momente cheie şi te pune în valoare când vrei să te bucuri de un look intrigant. Alege-o cu grijă pe cea care îți pică perfect!

Pantofi stiletto
Dacă vorbim de şarm şi rafinament, clar vorbim de pantofi stiletto. Alege o pereche de pantofi negri din piele netedă. Îi porţi ușor la serviciu, la petrecerea de cocktail şi la nunta surorii.
SURSA: elle.ro
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here