Antalya, preferată de CSU Craiova

277

Formația din Bănie, CSU Craiova, continuă să își efectueze stagiile de pregătire din iarnă în Turcia, iar pentru acest an a ales două stagii de pregătire în Antalya.
Vineri, echipa craioveană se va reuni și după câteva zile de pregăire în Craiova va decola spre Antalya pe 12 ianuarie, când începe primul cantonament. Acesta va avea loc în stațiunea Belek și va dura până pe 22 ianuarie, al doilea cantonament din Antalya este programat în perioada 25 ianuarie – 5 februarie și va cuprinde grosul partidelor de verificare, în total echipa din Bănie având programate șase jocuri amicale.
În ultimele zile, Andrei Ivan, jucătorul celor de la CSU Craiova care tocmai a împlinit 19 ani, este în centrul atenției după ce Barcelona și-a arătat interesul achiziționării sale. Ar fi vorba de un împrumut până în vară la echipa a doua a catalanilor, iar dacă acesta va da satisfacție ar urma ca Barcelona să plătească 4 milioane euro pentru un transfer definitiv din vară. Știrea a născut valuri de păreri, unii spunând că este inoportun ca Ivan să plece din Liga 1 la echipa a doua a Barcelonei, în liga a treia spaniolă, în vreme ce alții consideră că a ajunge în anturajul echipei catalane merită și acest pas înapoi, de la Barcelona B ajungându-se mult mai ușor alături de Messi decât din altă parte, iar Ivan, la 19 ani, ar avea nevoie și de un astfel de rodaj.

Programul jocurilor amicale ale CSU Craiova:
16.01 / FC Hallescher (Germania)
21.01 / Vardar Skopje (Macedonia)
28.01 / MTK Budapesta (Ungaria)
31.01 / FC Paksi (Ungaria)
03 .02 / Slovan Bratislava (Slovacia)
04 .02 / FC Sioni Bolnisi (Georgia)
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here