Ansamblul din Turcia, nemulţumit de mâncarea insuficientă primită la hotel

272

Festivalul Internaţional de Folclor de la Târgu Jiu a ajuns la final, după mai mute seri de concerte şi spectacole susţinute de reprezentanţii ansamblurilor de peste hotare. Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, le-a mulţumit formaţiilor străine pentru participarea la festival, le-a urat să aibă drum bun la întoarcere iar la final le-a cerut oaspeţilor să spună dacă au avut parte şi de nemulţumiri, pentru ca în cazul în care au existat, la următorul festival să nu se mai repete. Din cele şapte ansambluri de muzică tradiţională, cel din Turcia a fost nemulţumit de hrană, afirmând că a fost insuficientă.

Despărţirea de ansamblurile participante la Festivalul de Folclor s-a realizat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, care a avut loc la sala Maură a Palatului Administrativ. Conferinţa de presă a fost susţinută de directorul festivalului, Gheorghe Porumbel, care este şi directorul Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”. Alături de acesta, cuvinte de mulţumire pentru participare au mai adresat şi Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Iulia Vână, viceprimarul Târgu Jiului, precum şi Claudiu Teodorescu, prefectul judeţului Gorj.
Reprezentantul turcilor a mulţumit organizatorilor pentru serile minunate oferite în acest festival. A mulţumit de asemenea şi celorlalte grupuri participante care le-au arătat prietenie şi căldură. Despre cazare şi spectacol au avut numai vorbe de bine, singurul aspect de care s-au plâns a fost mâncarea insuficientă primită la hotel. „Dacă tot aţi cerut să spunem şi dacă am avut neplăceri, vă spun că au existat şi acestea. Cazarea a fost bună, dar hrana a fost insuficientă. Pentru a dansa în fiecare seară, copiii noştri au nevoie de mâncare considerabilă”, a spus liderul grupului din Turcia.

Iulia Vână: “Veţi fi bineveniţi întotdeauna în oraşul lui Brâncuşi”
Viceprimarul Târgu-Jiului, Iulia Vână a ţinut să le mulţumească ansamblurilor pentru performanţa de pe scenă. „În primul rând vreau să vă felicit pentru ceea ce aţi reuşit să faceţi în aceste trei zile. Vreau să vă spun, că din tot sufletul vă aşteptăm şi la anul. Aţi reuşit să creaţi în aceste zile o atmosferă de poveste aici la noi la Târgu Jiu. Veţi fi bineveniţi întotdeauna în oraşul lui Brâncuşi”, a precizat Iulia Vână.

Mulţumiţi de condiţiile, oferite de către organizatori
Ansamblul din Polonia a fost mulţumit de toate condiţiile oferite de către organizatori. Deşi au avut ocazia să îşi spună oful, la cerea lui Ion Călinoiu, aceştia nu am avut nimic de comentat negativ.“Suntem foarte bucuroşi să fim aici la Târgu-Jiu. De asemenea vrem să vă mulţumim că aţi făcut posibilă prezenţa noastră aici. Ne bucurăm că participanţii la festival, atât cei din public, cât şi cei de pe scenă au fost încântaţi de performanţa noastră şi suntem foarte mulţumiţi de tot ce am întâlnit aici de la tradiţii până la cele mai mici amănunte”, a declarat reprezentantul Ansamblului din Polonia.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here