Anomalia minciunii! Adjunctul Ișfan vede paiul din ochiul inspectorului general Mrejeru, dar nu și parul din ochiul lui!

4416

Ion Ișfan, încă inspector adjunct în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Gorj, căutător al unui partid, altul decât PSD, care să-l mențină ori chiar să-l promoveze în funcție, speculează orice situație din IȘJ care să o pună într-o lumină nefavorabilă pe colega sa de partid, inspectorul general Marcela Mrejeru, și să-l arate pe el drept o victimă a sistemului. Așa s-a trezit Ișfan vorbind, recent, despre faptul că înainte de Crăciun, Mrejeru a intrat o săptămână în concediu medical și a lăsat la conducerea Inspectoratului, în locul său, pe celălalt inspector adjunct din IȘJ, și nu pe el. Supărat că nu a primit o parte din atribuțiile lui Mrejeru, să mai simtă puțin gustul puterii de general al Educației, Ișfan a comentat la un post de radio cum că situația este ,,o anomalie” și un lucru anormal și nemaiîntâlnit, uitând însă că, nu o dată, ci de mai multe ori, chiar el a făcut același lucru și pentru persoane din afara executivului instituției.

Minciuni, asta emite pe bandă, inspectorul adjunct Ion Ișfan de câte ori este întrebat despre colega sa de partid, Marcela Mrejeru, ori despre situația din Inspectoratul Școlar Gorj.
De altfel, Ișfan a mințit fără reținere în declarația sa făcută la Radio Infinit în care spunea pe 18 decembrie că plecarea în concediu medical a inspectorului general și delegarea atribuțiilor celuilalt inspector adjunct Staicu nu ar fi normală. ,,Domnia sa(n.r inspectorul adjunct Marius Staicu) face mapa de câteva zile. Nu e normal. Sunt funcții diferite. E o anomalie foarte mare, dar se poate orice în România. E o anomalie pentru că domnia sa ocupă o funcție de îndrumare și control, nu ocupă o funcție de conducere”, a declarat Ișfan la postul de radio amintit.

IȘJ, condus de purtătorul de cuvânt!
Ișfan a uitat însă că și el a apelat la aceeași ,,anomalie” în noiembrie 2016 când prin decizia nr.973 și-a lăsat-o în locul său, el fiind plecat din localitate în interes de serviciu, pe inspectoarea Popescu Georgeta, purtătorul de cuvânt al instituției, aceasta având drept de semnătură pe actele emise de instituție și asumându-și întreaga responsabilitate pentru asta. Menționăm că Ișfan nu și-a lăsat pe funcție nici măcar inspectorul său adjunct, ci un simplu inspector școlar.
Amuzant este că în 2014, Ișfan decide să îl lase în locul său pe același inspector la care apelează în 2019 Mrejeru, adică pe Marius Staicu- simplu inspector școlar, căruia fostul ,,general” îi dă drept de semnătură prin decizia nr.386 din 2014 și întreaga responsabilitate pentru asta.

Se poate și mai rău! Inspectorul de Resurse Umane, la conducerea IȘJ
Mai mult, în același an, Ișfan dă o altă decizie prin care în iunie 2016, o lună mai târziu după ce la timona IȘJ a fost lăsat Staicu, o lasă în locul său pe Andrițoiu Liliana, inspector de resurse umane în cadrul instituției, aceasta deținând drept de semnătură în locul șefului său plecat cu treburi din localitate.

Când anormalul devine normal, iar Ișfan se uită lung după PNL…
În atare condiții, ne întrebăm unde este anomalia domnului inspector adjunct Ișfan? Atunci când ați lăsat Inspectoratul Școlar pe mâna inspectorului de resurse umane, a purtătorului de cuvânt ori a inspectorului școlar Staicu sau acum când același Staicu-inspector adjunct ca și reclamantul, a preluat atribuțiile lui Mrejeru, în timp ce respectiva era în concediu medical?! Evident că întrebarea este retorică atâta timp cât repondentul este cel care a lăsat IȘJ Gorj cu un prejudiciu de peste 337.000 de lei în urma gestionării proaste a fondurilor europene în 2015.
Urmare a managementului defectuos al lui Ișfan, în luna octombrie, ANAF a pus sechestru asigurator pe autoturismele IȘJ Gorj și conturile blocate în fiecare lună.
ANAMARIA STOICA

2 COMENTARII

  1. Amândoi sunt membrii ai haitei roșii, care a sărăcit și abuzat județul Gorj, laolaltă cu gașca pisdistă, viciând tot învățământul, prin șarlatanii și mușamlizări ale abuzurilor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here