Aniversare încărcată de tandreţe pentru soacra Andrei

1535

Mama realizatorului TV, Cătălin Măruţă, şi soacra artistei Andra, şi-a sărbătorit, ieri, ziua de naştere. Rusalina Măruţă a adăugat încă o floare în buchetul vieţii astfel că fiul şi nora sa nu au ratat şansa de a sărbători-o pe aceasta şi în mediul virtual, pe o reţea de socializare.
“La mulţi ani pentru femeia pe care am iubit-o din prima secundă a vieţii mele şi pe care o voi iubi toată viaţa mea! Te iubesc mama şi îţi mulţumesc pentru tot!”, scria ieri dimineaţă pe pagina sa de Facebook realizatorul emisiunii TV “La Măruţă”. Şi Andra i-a urat de bine soacrei sale şi pe Facebook, menţionând că îşi doreşte ca viitoarea sa fiică să semene cu bunica: “La mulţi ani pentru femeia care mi-a făcut cel mai frumos cadou: iubirea vieţii mele, Cătălin! La mulţi ani, Mica! Te iubesc şi sper ca nepoţica să aibă culoarea ochilor tăi”.
Postările Andrei şi ale lui Cătălin Măruţă au adunat, ieri, nenumărate like-uri pe pagina de socializare şi comentarii de la fani care, la rândul lor, au ţinut să-i ureze toate cele bune Rusalinei Măruţă.
marutaBunicii de la Târgu-Jiu ai lui David şi viitoarei sale surioare aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a micuţei, după ce în urmă cu câţiva ani, Rusalina Măruţă a declarat că îşi doreşte cel puţin doi nepoţi, deoarece cu un singur copil este greu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here