ANI nu-l vrea pe Tătaru şi la catedră şi la spital

397

Actualulul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Tiberiu Tătaru, a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate(ANI), alături de alţi 28 de foşti sau actuali manageri de spital, şefi de secţie/serviciu şi foşti sau actuali directori medicali din mai multe judeţe. Incompatibilitatea lui Tătaru s-ar fi desfăşurat pe parcursul a cinci ani de zile, mai exact pe perioada cât acesta era director al Spitalului de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” de la Dobriţa. Şi asta deoarece managerul prestase, în paralel, şi pentru o altă societate medicală privată. Tătaru contestă decizia ANI, pe motiv că la SC LaryMedical SRL a predat kinetoterapie.
Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Tiberiu Tătaru, a declarat ieri că va contesta în instanţă decizia ANI, care a constatat că acesta a fost incompatibil timp de aproape cinci ani. “Este punctul de vedere al Agenţiei Naţionale de Integritate, pe care eu nu-l împărtăşesc. După ce voi fi informat în mod oficial, am la dispoziţie calea legală de contestare la instanţa de judecată. Am convingerea că această decizie este greşită şi că voi câştiga procesul”, a declarat Tiberiu Tătaru.
Potrivit ANI, Tiberiu Tătaru, fost manager al Spitalului de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu”, comuna Runcu, judeţul Gorj, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 10 iunie 2009 – 14 mai 2014, când a exercitat şi funcţia de kinetoterapeut în cadrul unei societăţi comerciale.
A.Stoica

4 COMENTARII

  1. Legea 95/2006 Legea reformei in domeniul sanitar art.187 este clara incompatibilitatea managerului.dir.medical,sefi de sectii-este interzisa prestarea de activitati remunerate sau neremunerate atit in domeniul public cit si privat.ESTI INCOMPATIBIL TATARULE-REFUZ SA CRED CA AI FACUT-O IN NECUNOSTIINTA DE CAUZA-te-ai bazat pe relatii? Nu te poate scapa nimeni cind este vorba de incalcarea legii.IN ACEEASI SITUATIE ESTE ”RENUMITUL CHIRURG”IVANOV OLEG>IN TIMP CE PRESTEAZA ACTIVITATE DE SEF DE SECTIE LA SPITALUL BUMB. JIU PRESTEAZA ACTIVITATE LA CABINETUL PERSONAL DIN TG.IU(linga magazinul Girdu),precum si la SPITALUL COSTESTI ARGES.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here