Angheloiu candidează la şefia PNL

255

angheloiu si orzanLiberalul Radu Angheloiu şi-a anunţat vineri candidatura la şefia PNL, la viitoarea Conferinţă de Alegeri a organizaţiei, care va avea loc în luna septembrie. Angheloiu va fi susţinut în acest demers de Gheorghe Orzan care a menţionat, printre altele, că nu mai vrea să candideze deoarece este om de afaceri.

Liberalul Gheorghe Orzan a fost primul care a menţionat că nu mai vrea să candideze, dar îl va sprijini, în totalitate, pe colegul şi prietenul său Radu Angheloiu pentru şefia PNL.

Orzan a subliniat că a renunţat să candideze deoarece nu a vrut să fie acuzat că are afaceri, dar şi din alte considerente personale.

“De aproape un an şi jumătate de când mi-am exprimat intenţia de a candida la şefia filialei Gorj, noi am fost tot timpul împreună. S-a spus de către unii că eu aş fi fost subordonat lui Radu sau el mie, dar nu este adevărat.

Nu facem acest demers ca să ne punem unul într-o lumină mai bună decât celălalt. Noi am fost tot timpul împreună fiind animaţi de aceleaşi gânduri, ca filiala Gorj a PNL să performeze. După amânarea Conferinţei Judeţene şi după retragerea lui Dan Ilie Morega am făcut o analiză împreună, nefiind influenţaţi de colegii de partid.

Am analizat faptul că Radu ocupă o funcţie publică iar eu sunt om de afaceri, fiind foarte ocupat, şi am considerat că este mai bine ca, din acest tandem, să se înscrie în cursă Radu Angheloiu”, a declarat Gheorghe Orzan.

Al treilea candidat

După explicaţiile lui Gheorghe Orzan, Radu Angheloiu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, şi-a anunţat apoi candidatura la şefia PNL, menţionând, la rândul său că va beneficia de tot sprijinul colegului său Gheorghe Orzan.

Angheloiu este al treilea candidat care şi-a anunţat candidatura pentru şefia PNL Gorj, după Dian Popescu şi Ion Navlea.

Atât acesta cât şi Orzan susţin însă că, în partid, încă se simte influenţa lui Dan Ilie Morega, care îl va sprijini, chiar şi din afara organizaţie, pe candidatul Ion Navlea.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here