Angajator din Timiş recrutează muncitori gorjeni

292

O societate al cărui sediu social este în judeţul Timiş a împânzit în ultimele zile locurile de afişaj public din mai multe localităţi ale judeţului Gorj căutând muncitori.

La Timiş unde rata şomajului este mult inferioară faţă de cea din judeţul nostru, angajatorii au început să caute forţă de muncă şi în alte judeţe. Cel mai probabil acesta este motivul pentru care firma din comuna Topolovăţu Mare, judeţul Timiş, încearcă să angajează gorjeni. Societatea cu pricina este specializată în sisteme de aspiraţie a aerului viciat, fumului, rumeguşului, pulberilor, vaporilor toxici şi a coşurilor de fum, comercializând variate tipuri de instalaţii şi accesorii fiabile şi eficiente. Mii de fluturaşi în care se specifică faptul că sunt oferite joburi în cadrul firmei din Timiş au împânzit localităţile din judeţul nostru. Posturile oferite sunt de lăcătuşi, strungari, muncitori calificaţi şi necalificaţi.
Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj dau asigurări că societatea din Timiş nu este una fantomă, iar gorjenii aflaţi în căutarea unui job îşi pot încerca norocul în cadrul acesteia. “Această societate ne-a trimis în urmă cu două zile şi oferta pentru declararea locurilor de muncă vacante, deşi nu sunt obligaţi de către lege să facă acest lucru, atâta timp cât le declară la Agenţia de pe teritoriul judeţului unde îşi au sediul social, în acest caz, judeţul Timiş. Am contactat colegii de la Timiş şi am aflat că societatea care caută muncitori printre şomerii din Gorj este una cu care AJOFM Timiş a mai lucrat, deci nu este vreo firmă fantomă. Mai avem firme din alte judeţe care preferă să vină şi la noi să îşi declare locuri de muncă vacante atunci când fac recrutări la nivelul judeţului Gorj, însă acest lucru nu este obligatoriu”, a declarat Diana Văduva, purtătorul de cuvânt al AJOFM Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here