Angajaţii UMC Lupoaia merg la protestul de azi şi cer tăierea salariilor de peste 4000 de lei

291

În urma întâlnirii de ieri a directorului UMC Lupoaia, Gheorghe Dobriţan, cu salariaţii din schimbul unu şi schimbul doi de aici, ocazie cu care li s-a comunicat angajaţilor mesajul managerului Laurenţiu Ciurel, personalul a transmis către conducerea CEO că ei merg, astăzi, la miting şi nu fac asta pentru a apăra liderii de sindicat, ci propriile drepturi. Minerii i-au spus astfel şi noului director că, vor continua protestele pentru drepturile lor.

Directorul Dobriţan a transmis că, oficialii CEO nu intenţionează să taie drepturile angajaţilor, dar cei care au auzit, ieri, mesajul, la Lupoaia, au spus că nu mai cred nimic. La rândul lor, l-au criticat pe managerul Laurenţiu Ciurel pentru că, a plătit pliante “lucioase” pe banii companiei şi a închiriat, marţi, sala Teatrului Dramatic, tot pe banii lor, asta în timp ce se plânge că nu vinde energie. Angajaţii Lupoaia cer, astfel să li se taie din salarii, în noul CCM, celor care obţin lunar peste 4000 de lei sau chiar celor care încasează lunar 3000 de lei.

protest (14)“Noi luăm 1800 de lei lunar, iar alţii peste 4000. Să taie de la cei aproape 2000 cu salarii de baştani”, a declarat unul dintre minierii de aici. De altfel, şi liderul de sindicat Nicu Bunoaica de la Solidaritatea 2013 este de acord cu cerinţele anagjaţilor de la UMC Lupoaia şi cere la rândul său să dispară funcţiile de inspectori sociali, ocupanţii posturilor fiind plătiţi, în opinia lui degeaba, dar şi ca liderii să treacă în producţie pentru a putea apăra interesele angajaţilor şi nu pe cele personale.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here