Angajaţii Spitalului Novaci îşi primesc tichetele şi salariile la zi

328

În timp ce la alte spitale din Gorj fie nu mai sunt bani de tichete, fie se acordă cu întârziere, ori cu câteva în minus, la Spitalul Orăşenesc Novaci, acordarea tichetelor de masă şi a salariilor constituie o prioritate. Conducerea unităţii nu acceptă ideea ca angajaţii unităţii să nu îşi primească la timp drepturile ce li se cuvin.

Salariaţii Spitalului Orăşenesc Novaci se pot considera privilegiaţi. În condiţiile unui buget limitat, după ce s-au asigurat condiţiile optime desfăşurării activităţii medicale, salariile sunt prioritatea conducerii. „În privinţa cheltuielilor de personal, am reuşit să acoperim salariile şi tichetele de masă, ceea ce este foarte bine, pentru că angajaţii trebuie răsplătiţi pentru activitatea lor. Salariile sunt prioritare şi aşa trebuie să fie în toate instituţiile. La noi se acordă tichete de masă. Mereu le-am dat şi facem tot ce se poate pentru a le da în continuare. Ne gestionăm bugetul de aşa natură încât toată lumea să fie mulţumită”, a mărturisit Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.
Personalul unităţii este mulţumit de modul în care funcţionează lucrurile şi mai ales de faptul că salariile şi tichetele de masă se primesc la timp.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here