Angajaţii Spitalului Cărbuneşti şi-au primit tichetele pe ianuarie

353

Salariaţii Spitalului Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti şi-au primit, săptămâna trecută, tichetele de masă aferente lunii ianuarie. Preşedintele Sindicatului Sanitas Gorj a avut o întâlnire, în ianuarie, cu managerul Constantin Târziu, acesta din urmă promiţând că va căuta soluţii pentru problema legată de neacordarea tichetelor de masă. Deocamdată nu se ştie dacă vor exista resurse financiare pentru ca oamenii să-şi primească lunar tichetele de masă.

La Spitalul Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti, tichetele de masă începuseră să devină o frumoasă amintire. Unii salariaţi înţelegeau şi acceptau ideea că nu sunt bani pentru tichete, alţii, însă, arătau cu degetul înspre sindicate şi, direct sau indirect, acuzau că liderii sindicali nu fac nimic pentru a se remedia problema legată de neacordarea tichetelor de masă.

Valentin Popa, liderul Sindicatului Sanitas Gorj s-a deplasat, luna trecută, la Spitalul Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti, unde a purtat discuţii cu managerul Constantin Târziu, dar şi cu reprezentanţii Sanitas de la nivelul unităţii. S-a ajuns la concluzia că nu există rea voinţă din partea conducerii spitalului, ci că efectiv nu sunt bani pentru tichete; totuşi, Valentin Popa, preşedintele Sanitas Gorj, a obţinut promisiunea lui Târziu că va căuta soluţii pentru a se putea acorda tichetele. Din fericire, săptămâna trecută salariaţii Spitalului Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti chiar şi-au primit tichetele de masă. „S-au dat tichetele de masă la Spitalul Târgu-Cărbuneşti, pentru luna ianuarie. Sper că acordarea lor va deveni obişnuinţă şi oamenii le vor primi lunar, aşa cum este normal şi legal”, confirmă Valentin Popa, preşedintele Sindicatului Sanitas Gorj.
Deocamdată nu se ştie dacă vor exista resurse financiare pentru ca angajaţii Spitalului Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti să-şi primească lunar tichetele de masă, însă există promisiuni că se fac eforturi în acest sens.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here