Angajaţii şi pacienţii Spitalului de Pneumoftiziologie, cadorisiţi de Consiliul Judeţean

123

23 decembrie 2011 (15)În vinerea dinaintea Crăciunului, la Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu (fostul Sanatoriu Dobriţa) a avut loc o vizită de lucru, în finalul căreia preşedintele Consiliului Judeţean Gorj a dăruit pacienţilor şi angajaţilor unităţii cadouri specifice sărbătorilor.

În prag de sfântă sărbătoare a Naşterii Domnului, pacienţii internaţi la Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu au avut prilejul de a primi daruri chiar de la preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu.

Vizită de lucru, urmată de împărţirea cadourilor

Aflat într-o vizită de lucru la această unitate, Ion Călinoiu a venit încărcat cu daruri, atât pentru bolnavi, cât şi pentru salariaţi. „A fost o vizită de lucru cu salariaţii noştri. Întâlnirea a continuat cu împărţirea de cadouri. Am împărţit împreună cu domnul preşedinte Ion Călinoiu pachete 23 decembrie 2011 (4)cu cadouri la toţi salariaţii şi pacienţii internaţi în unitatea noastră, un total de 270 persoane. Plasa oferită de sărbători a constat în produse precum: o sticlă de suc, banane, portocale, ciocolată, pufuleţi. De asemenea, salariaţii au primit suplimentar şi câte o agendă şi câte un pix personalizate cu o fotografie şi sigla spitalului. Toate acestea au fost achiziţionate numai din sponsorizări”, a explicat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu. Atât angajaţii Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”, cât şi pacienţii internaţi în această unitate au apreciat gestul venit din partea preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, bucurându-se din plin de darurile primite.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here