Angajații din Educație, protest la Guvern

852

Salariații din Educație vor organiza miercuri, 1 februarie 2023, începând cu ora 12.00, pichetarea sediului Guvernului. La protest participă aproximativ 1.000 de membri de sindicat.

Acțiunea urmărește să atragă atenția asupra problemelor cu care se confruntă, în primul rând, personalul nedidactic, dar și personalul didactic, probleme generate de salarizarea nemotivantă.

„În Gorj, în semn de protest, angajații, membri de sindicat din  școlile din județul Gorj, vor purta banderolă albă pe braț”, a precizat Simona Urluescu, președintele Sindicatului Liber din Învățământ Târgu-Jiu.

1 COMENTARIU

  1. Acest „protest” este frecție la picior de lemn, așa cum spunea omniprezentul pe sticlă , marele lider Hadar, de lă Alma Mater, într-o emisiune tv. Când duci 1000 de oameni în fața guvernului, guvernanți nici măcar pe geam nu se uită la tine.Aceasta plimbare a fost făcută ca profitorii din banii profesorilor, așa zisi lideri de sindicat, să-și justifice sumele imense pe care le i-au luna de lună din banii profesorilor. Comunicatul pe care l-au dat după această plimbare prin București, este un afront la inteligenta dascălilor, personalului auxiliar și nedidactic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here