Angajaţii DGASPC şi-au recuperat sporul de 75% pe ultimele cinci luni

157

dgaspcLa începutul acestei săptămâni toţi angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj au primit banii aferenţi sporului de 75%, pe ultimele cinci luni. Aceştia au primit între 10 şi 40 milioane de lei vechi de persoană, în funcţie de salariul avut, dar şi de cât a lucrat fiecare.

 

În prag de sărbători, salariaţii DGASPC Gorj au avut parte de o mare bucurie: şi-au primit banii ce reprezintă sporul de 75% pe ultimele cinci luni. „Oamenii din DGASPC Gorj şi-au luat sporul de 75% pe ultimele cinci luni”, a confirmat Cristi Aldescu, lider sindical.

Sume între 10 şi 40 de milioane

Valoarea sumelor primite de către angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj variază între 10 şi 40 de milioane. „La începutul acestei săptămâni s-au luat banii. S-a primit între 10 şi 40 de milioane de lei vechi; sumele diferă pentru că s-au calculat în funcţie de salariul fiecărui angajat şi de cât a lucrat în această perioadă. La ora actuală s-au recuperat toţi banii pe hotărâri judecătoreşti”, a spus Sorin Torop, liderul Sindicatului Sanitas DGASPC Gorj. Angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj sunt deosebit de bucuroşi că au primit aceşti bani, mai ales că se apropie sărbătorile de iarnă, iar salariile lor sunt destul de mici. Astfel, banii recuperaţi sunt mai mult decât bineveniţi.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here