Angajaţii DGASPC au lucrat sâmbătă

302

Salariaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj au lucrat sâmbătă, 26 aprilie. Ei au recuperat în avans liberul pe care îl vor avea pe data de 2 mai.

Pentru a se putea bucura de o minivacanţă liniştită în jurul Zilei Internaţionale a Muncii, angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj s-au prezentat sâmbătă dimineaţa la lucru. Ei au desfăşurat în week-end activităţi obişnuite, ca în orice zi normală de lucru. „Astăzi, 26 aprilie, suntem la serviciu toţi pentru a recupera în avans liberul din data de 2 mai. Toată lumea este la lucru şi desfăşurăm activităţi obişnuite, după acelaşi program ca în orice zi lucrătoare”, a confirmat Corina Drăgan, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.

Mai sunt 9 zile libere
Bugetarii vor fi liberi pe 1 mai, dar şi pe 2 mai, întrucât în acest an, Ziua Internaţionala a Muncii, zi liberă legală, prevăzută în Codul Muncii, este într-o zi de joi; guvernanţii au decis să declare şi ziua de 2 mai ca zi naţională liberă, astfel încât angajaţii de la stat să se bucure de o mini-vacanţă de patru zile. Următoarele libere pentru bugetari sunt: 8 şi 9 iunie (prima şi a doua zi de Rusalii), 15 august (Adormirea maicii Domnului), 30 noiembrie (Sfântul Andrei), 1 decembrie (Ziua Naţională a României), 25 şi 26 decembrie (prima şi a doua zi de Crăciun).
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here