Angajații CEO vor primi economia la fondul de salarii la anul

2547

Liderii de sindicat ai salariaților din CE Oltenia și-au informat oamenii cu privire la faptul că există o economie la fondul salarial al companiei, iar aceasta va fi distribuită în prima lună a anului viitor.

Inițial, conducerea CEO a anunțat că nu există economii realizate, dar ieri, la ședința Comisiei Mixte, calculele au fost refăcute. Astfel, fiecare salariat va beneficia de economia făcută în acest an, având în vedere că la 11 luni, aceasta ar însemna 650 de lei, brut.

Liderii sindicali îi cheamă la discuții pe parlamentarii din județ
De asemenea, angajații CE Oltenia vor mai primi o primă de Ziua Meseriei, în valoare de 1.500 de lei, dar și o primă de 100 de lei pentru salariații care au copii, cu ocazia zilei de Sf. Nicolae.
Ambele prime vor fi acordate de companie, în aceste zile. La începutul săptămânii viitoare va avea loc o nouă ședință a Comisiei Mixte, iar în acest weekend liderii sindicali anunță discuții pentru aplicarea Legii 197/2021, cu parlamentarii din Gorj. Protestele pentru deblocarea legii care reglementează pensionarea cu 13 ani mai devreme a celor care au lucrat în producție minimum 25 de ani continuă săptămânal la Târgu-Jiu, în zilele de marți și joi.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here