Angajații CEO, la sediile partidelor politice din Dolj. Solicită aplicarea urgentă a Legii 197

2694
Salariați ai CEO, de la Ișalnița și Craiova, au mers astăzi la sediile partidelor politice din Dolj, cu un Memoriu în care vorbesc în numele a 2.000 de energeticieni. În document arată că, în curând, vor deveni șomeri, deși au o lege, 197, care le-ar permite să iasă la pensie dacă aceasta ar fi aplicată. Ei declară că vor protesta pentru deblocarea Legii 197/2021 și spun că se solidarizează cu protestatarii din Gorj. Pe de altă parte, ei condamnă președinții de federații sindicale care acceptă fără să crâcnească abuzul care continuă împotriva salariaților CEO.
”NU TOȚI OCHII SUNT ÎNCHIȘI ȘI NU TOATE GURILE TAC!
Astăzi alături de câțiva colegi, energeticieni din termocentralele Ișalnița și Craiova 2, am fost și am depus un memoriu la toate sediile partidelor politice parlamentare din județul Dolj.
Dacă președinții sindicatelor din cele două termocentrale stau pe burtă de frică sau din interes, noi cei câțiva energeticieni din Dolj nu putem și nu acceptăm să stăm nepăsători în timp ce frații noștri din Gorj protestează de peste un an de zile pentru legea 197, lege care asigură protecția socială a tuturor salariaților din C.E.Oltenia!
Dragi colegi din termocentralele Ișalnița și Craiova 2, trebuie să fim solidari cu protestatarii din Piața Prefecturii din Tg-Jiu, și trebuie să începem să luptăm și noi aici la Dolj, pentru DEBLOCAREA și APLICAREA de URGENȚĂ a legii 197/2021!
Măcar acum în cel de-al doisprezecelea ceas, trebuie să luăm atitudine și împreună să cerem Guvernului României să oprească ABUZUL prin care refuză să aplice în totalitate legea 197/2021, chiar dacă președinții sindicatelor sunt de neînțeles și acceptă acest ABUZ, fără nici o reacție!”, a scris liderul din Dolj, Nicușor Văduva.

1 COMENTARIU

  1. Sa iese si Pipica … eu sunt sofer pe Opel Vivaro …de ce toti din CEO vor bani cand ei dorm la munca si nu produc???…acum serios daca si Biju ar face la fel unde s-ar ajunge???…eu propun inchiderea CEO si apoi sa avem energie de la soare …cand nu este soare sa facem lumina prin aprovizionarea directa de la hidrocentrale facute pe scurgerea de la wc…zi faina !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here