Angajați de la UPU Târgu-Jiu, depistați cu Covid

681

Zece angajați ai spitalului din Târgu-Jiu au Covid. Șase dintre ei au fost depistați în ultimele 24 de ore. Aceștia își desfășoară activitatea la Unitatea de Primiri Urgențe.

„În urma raportării de la ora 14:00 a Serviciului de Prevenire a Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale (SPIAAM) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, din data de 25 septembrie 2021, au apărut modificări în ceea ce privește numărul angajaților unității medicale depistați pozitiv la coronavirus. Astfel, în ultimele 14 zile, au fost depistați pozitiv un număr total de 10 angajați.
În afară de cei patru angajați de la Gastroenterologie, Neurologie, OrtopedieTraumatologie și UPU, astăzi au mai fost depistați pozitiv la COVID-19 încă șase (6) angajați ai Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Aceștia își desfășoară activitatea la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Târgu-Jiu și manifestă forme ușoare ale bolii, tratându-se la domiciliu. În prezent, activitatea UPU nu este afectată”, a anunțat SJU Târgu-Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here