Angajate CJAS Gorj, pregătite să dea lămuriri privind cardul de sănătate

326

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a desemnat două angajate care vor răspunde întrebărilor venite din partea cetăţenilor şi a furnizorilor de servicii medicale pe tema cardului de sănătate. De asemenea, la dispoziţia acestora, CJAS Gorj a pus şi o adresă de e-mail pe care pot fi trimise întrebări şi cerute lămuriri.

În vederea asigurării condiţiilor necesare informării cetăţenilor şi furnizorilor de servicii medicale, cât şi a începerii utilizării efective a cardului naţional de asigurări sociale de sănătate în cadrul sistemului informatic al CEAS, Casa de Asigurări de Sănătate Gorj a nominalizat două persoane pentru a răspunde eventualelor întrebări şi clarificări. Este vorba despre ec. Carmen Amalia Făgaş şi ec. Daniela Trotea. Întrebările pot fi trimise şi la adresa de e-mail: cardnat@casgorj.ro
Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj îşi doresc ca asiguraţii să nu întâmpine nici un fel de problemă privind utilizarea cardului de sănătate. Tocmai de aceea, conducerea CJAS Gorj face tot ce se poate pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, dar şi al furnizorilor de servicii medicale.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here