Angajat al Carierei Lupoaia, pontat la serviciu în timp ce presta pe stadionul Motru

439

Un angajat pe postul de sudor la Cariera Lupoaia a fost prins de liderul de sindicat Nicu Bunoaica, la sesizarea salariaților de la Atelierul Mecanic, în momentul în care presta pe stadionul de la Motru, în timp ce era pontat la locul de muncă. Salariatul a fost reclamat la conducerea CEO, Constantin Popescu intrând, între timp, în concediu de odihnă.

Nicu Bunoaica, liderul de sindicat, care a depistat neregula, susține că salariatul Popescu ar fi fost trimis la stadion, în timpul serviciului, chiar de inginerul-șef al Carierei Lupoaia, Viorel Vulpe, care a percutat astfel la solicitarea lui Marin Condescu.

Tot Bunoaica mai spune că Sorin Boza a fost, la rândul său, rugat de Condescu să-i dea o mână de ajutor pentru lucrările de la stadionul Motru. “Întâlnirea Boza-Condescu a avut loc la Casa Danielescu din Târgu-Jiu, directorul general arătând astfel că îi dă o mână de ajutor distrugătorului sportului gorjean în lipsa resurselor financiare pe care CEO nu le mai poate oferi Pandurii.

Astfel, salariați ai carierelor din Motru, au ajuns, în timpul serviciului, cu știrea lui Boza și aprobarea șefilor de unități, să facă menaj la baza sportivă Motru, înaintea meciului susținut de Pandurii, sâmbătă. Nu degeaba cele două cariere din Motru au ajuns sponsori oficiali ai meciului, numele celor două unități apărând, sâmbătă, pe bannerele aflate pe marginea terenului de joc, din Motru.

Am solicitat acum Primăriei Motru, dar și CEO să îmi explice de ce cele două unități sponsorizează fotbalul, dacă există un contract și dacă minerii prestează în timpul serviciului la baza sportivă, în baza vreunui contract încheiat între Pandurii și CEO.

Aștept acum răspunsurile la aceste întrebări”, a declarat Bunoaica, care susține că, personal, l-a văzut pe sudorul Popescu lipind afișe cu meciul de sâmbătă pe zidurile carierei din Lupoaia, în timpul serviciului.

“Oamenii din carieră au făcut gălăgie, simțindu-se sfidați de salariatul, care presta altă activitate decât cea din fișa postului. Omul nu are o vină directă, deoarece sunt de părere că a fost pus să facă asta de directorul Vulpe.

Mai mult, salariatul mai făcuse asta, timp de ani de zile, pe timpul lui Burlan, fiind pontat la atelierul mecanic, în timp ce era la baza sportivă Minerul Motru”, a specificat Bunoaica.

Plângere penală pentru Vulpe
Acesta susține că i-a reclamat direct incidentul directorului Boza și așteaptă acum luarea unor măsuri.

Bunoaica este de părere că actele angajatului au fost rezolvate din pix de șeful carierei, Vulpe, fără acordul șefului de echipă care, în mod corect, nu l-a pontat pe Popescu la locul de muncă.

“O să îi fac plângere penală șefului carierei pentru neregulile săvârșite cu angajatul Popescu”, a conchis liderul Sindicatului Solidaritatea 2013.
A.STOICA

1 COMENTARIU

  1. si fratele liderului de sindicat Nelu Roșca freca menta la stadion ani de zile la rând in timp ce era pontat la atelierul mecanic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here