Angajări la Spitalul Județean

2634

Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu face noi angajări. Este vorba de cinci posturi, dintre care patru sunt de asistent medical, iar unul de inginer. Posturile sunt pe perioadă nedeterminată.

Posturile de asistent medical sunt pentru Laboratorul de Analize Medicale. Este nevoie de un asistent medical specialitatea generalist, doi asistenți medicali principali – specialitatea laborator și un asistent medical principal specialitatea generalist. Spitalul angajează și un inginer pentru Serviciul de aprovizionare, transport, achiziții publice și contractare.
Cei interesați au termen până la data de 20 decembrie, ora 15.30, să depună dosarul de înscriere la secretariatul comisiei de concurs – Serviciul RUONS din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu. Taxa de concurs este de 100 de lei și se achită la casieria spitalului.
Pe lângă documentele legate de studii, posturile de asistent medical generalist și cel de inginer necesită minimum 6 luni vechime în specialitate, iar pentru celelalte posturi este nevoie de cel puțin 5 ani vechime. Selecția dosarelor de concurs are loc înainte de Crăciun. Proba scrisă și interviul sunt programate după data de 10 ianuarie 2022.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here