Angajări la spitalul din Novaci

1170

Spitalul Orășenesc Novaci face angajări. Unitatea medicală are nevoie de trei asistenți medicali debutanți pentru Laboratorul de radiologie și imagistică medicală.
Posturile sunt pe perioadă nedeterminată. Nu se cere vechime, fiind nevoie doar de îndeplinirea condițiilor legate de studii.
Pentru asta, candidații trebuie să prezinte „diploma de licență în specialitate/diplomă de absolvire a învățământului superior de 3 ani în specialitate sau diploma de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare/diplomă de absolvire a liceului sanitar cu durata de 5 ani sau echivalare de studii – Specializarea radiologie și imagistică medicală sau asistenți medicali generaliști debutanți cu curs de radioprotecție în radiodiagnostic și radiologie intervențională – nivel 1”.
Termenul limită de depunere a dosarelor este 27 iunie, ora 14.00. Proba scrisă va avea loc pe data de 6 iulie, iar interviul, pe 12 iulie.
Guvernul a aprobat, joi, prin ordonanță de urgență, suspendarea ocupării prin concurs sau examen, începând cu data de 1 iulie și până la 31 decembrie 2022, a posturilor vacante sau temporar vacante din instituțiile și autoritățile publice centrale și locale, cu excepția posturilor unice.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here