Angajări la Protecția Copilului Gorj. E nevoie de infirmiere, asistente medicale și un consilier de etică

4427

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj face noi angajări. Instituția are nevoie de cinci asistente medicale cu studii postliceale pentru apartamentele de tip familial destinate protecției rezidențiale a copiilor din Târgu-Jiu, Rovinari și Motru și pentru centrul de primire în regim de urgență pentru mama și copilul, victime ale violenței domestice, din Târgu-Jiu.
Înscrierile pentru aceste posturi se fac până pe data de 3 noiembrie, inclusiv. Pe lângă studiile postliceale este nevoie și de trei ani vechime în funcție. Proba scrisă va fi pe 17 noiembrie, iar interviul, pe 23 noiembrie.
De asemenea, instituția va avea un consilier de etică, dosarele fiind depuse de către funcționarii interesați până pe data de 22 octombrie. Pe 28 octombrie va avea loc interviul și stabilirea persoanei care va ocupa postul de consilier de etică.
Potrivit Codului administrativ, consilierul de etică monitorizează modul de aplicare și respectare a principiilor și normelor de conduită de către funcționarii publici din cadrul instituției publice și întocmește rapoarte și analize cu privire la acestea. De asemenea, el desfășoară activitatea de consiliere etică, pe baza solicitării scrise a funcționarilor publici sau la inițiativa sa atunci când funcționarul public nu i se adresează cu o solicitare, însă din conduita adoptată rezultă nevoia de ameliorare a comportamentului acestuia.
Tot DGASPC Gorj a scos la concurs alte patru posturi vacante de infirmieră. Posturile sunt la Centrul de zi de recuperare pentru copii cu dizabilități Târgu-Jiu, Centrul de primire şi evaluare în regim de urgenţă pentru copilul abandonat sau părăsit în maternitate Tg. Cărbuneşti, Centrul de zi pentru copii aflați în situație de risc de separare de părinți „Valea Gilortului” – Novaci și Casa de tip familial pentru copilul separat temporar sau definitiv de părinții săi „Pociovaliștea” – Novaci.
Pentru aceste posturi se cer studii gimnaziale și vechime în muncă de minimum cinci ani. Data limită pentru depunerea dosarelor este 2 noiembrie, proba scrisă fiind pe 16 noiembrie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here