Angajări la primăriile Turceni şi Bumbeşti-Jiu

342

Administraţiile locale din judeţ continuă organizarea de concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante. Luna viitoare, examene vor fi susţinute la primăriile din Sadu şi Turceni.

Primăria orașului Bumbești-Jiu organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de medic şi asistent medical din cadrul Compartimentului Asistenţă medicală, Creşă, Învăţământ, Comunitatea romilor, Administrativ creşă. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant, candidații trebuie să îndeplinească toate condiţiile generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale de medic sunt: studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licenţă în Medicină Generală; rezidenţiat finalizat în specializarea Medicină de Familie. Totodată, pentru postul de asistent medical, condiţiile specifice sunt: studii postliceale de specialitate – asistent medical generalist, absolvite cu diplomă; vechime în specialitatea studiilor – minimum şase luni. Data limită pentru depunerea dosarelor este ziua de 6 noiembrie, ora 16.00. proba scrisă a concursului va avea loc pe 18 noiembrie, ora 10.00, iar interviurile vor fi susţinute pe 20 noiembrie, la aceeaşi oră.

Şofer pentru Compartimentul Servicii-Întreţinere
Aceeaşi administraţie publică locală mai organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de şofer /mecanic utilaje, în cadrul Serviciului administrativ – Compartimentul Servicii–Întreţinere. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii medii; disponibilitate program prelungit sau pe timp de noapte; permis de conducere categoriile B, C; vechime în specialitate – minimum cinci ani; apt medical şi psihologic pentru conducere auto (fişă medicală şi aviz psihologic valabile); cunoştinţe mecanică auto şi utilizare buldoexcavator. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 12 noiembrie 2015, ora 16.00 – data limită pentru depunerea dosarelor; 17 noiembrie 2015, ora 10.00 – proba practică; 17 noiembrie 2015, ora 14.00 – proba interviu.

Consilier juridic, la Turceni
Tot în noiembrie, şi Primăria oraşului Turceni organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de consilier juridic gradul IV. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul Ştiințe Juridice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției de minimum un an. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 6 noiembrie, ora 15.00. Proba scrisă a concursului organizat pentru ocuparea postului de consilier juridic de la Primăria Turceni va avea loc pe 17 noiembrie, ora 10.00, iar cea a interviurilor se va derula pe 19 noiembrie, la aceeaşi oră.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here