Angajări la Primăriile Sadu şi Fărcăşeşti

333

Două administraţii publice locale din Gorj organizează în această perioadă concursuri pentru ocuparea a cinci posturi vacante. Probele concursurilor vor avea loc luna viitoare, funcţiile scoase la mezat fiind pe perioadă nedeterminată.

Primăria comunei Fărcășești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de: inspector de specialitate debutant – Compartiment Relaţii cu Publicul şi Resurse Umane; asistent medical comunitar – Compartiment Asistenţă Medicală Comunitară. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant, candidații trebuie să îndeplinească toate condițiile generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare.
Pentru postul de inspector de specialitate debutant, singura condiţie specifică pentru ocuparea funcţiei este cea de deţinere de studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă. De asemenea, pentru postul de asistent medical comunitar scos la concurs de Primăria Fărcăşeşti, unica specificaţie este ca posibilii candidaţi să fie absolvenţi de şcoală sanitară postliceală.
Termenul limită de depunere a dosarelor pentru cele două posturi vacante este data de 9 octombrie, ora 16.00. proba scrisă a concursurilor va avea loc pe 19 octombrie, ora 11.00, urmând ca interviurile să fie susţinute pe 22 octombrie, la aceeaşi oră.

Trei posturi vacante la Sadu
Şi Primăria orașului Bumbești-Jiu organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, la Compartimentul Centrul de zi pentru îngrijire copii aflaţi în situaţie de risc, de: educator specializat debutant; asistent social debutant; psiholog – timp de lucru parţial (2h/zi).
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcțiilor contractuale sunt: pentru educator specializat – studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul ştiinţelor sociale, specializarea pedagogie, psihopedagogie specială, pedagogia învăţământului primar şi preşcolar, modul psihopedagogie absolvit cu diplomă; pentru postul de asistent social – studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul ştiinţelor sociale specializarea asistenţă socială, psihologie, sociologie, psihosociologie; pentru postul de psiholog cu normă de două ore pe zi – studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul ştiinţelor sociale, specializarea psihologie sau asimilată, drept de liberă practică dovedit prin atestat valabil.
9 octombrie, ora 16.00 este termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs la Primăria Bumbeşti-Jiu. Proba scrisă a concursurilor va avea loc pe 20 octombrie, ora 10.00, iar cea de interviu se va derula pe 22 octombrie, la aceeaşi oră.
Izabella Molnar

1 COMENTARIU

  1. Domn primar aici cu educator specializat v ați gafat, nu prea are legătură licențiatul în științe sociale cu specializarea în dezabilitate, prea puțin probabil sa opteze cineva așa ceva.nu are logica ar fi optat domeniul legat în ambele sau începeți dedicație speciale cu nume??? Multumim

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here