Angajări la DSV Gorj. Nouă candidați pe trei posturi

2513

Trei posturi de consilier au fost scoase la concurs de Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj. Nouă candidați s-au înscris la concurs și vor susține proba scrisă la finele lunii august. Posturile necesită studii superioare în specializarea medicină veterinară și chimie.

Concret, DSVSA Gorj angajează un consilier asistent în cadrul Laboratorului sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor și doi consilieri, grad profesional superior, la compartimentele Siguranța alimentelor și Control oficial alimente de origine animală.
Nouă candidați și-au depus dosarele, proba scrisă având loc pe data de 23 august, la sediul DSVSA Gorj. Pentru posturile de consilier superior, vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției este de minimum 7 ani. În schimb, pentru postul de consilier asistent, vechimea este de cel puțin 1 an. Salariul de încadrare a unui consilier asistent depășește lejer 5.000 de lei, în vreme ce un consilier superior este plătit cu peste 9.000 de lei, lunar.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here