Angajări la administraţiile publice din Stejari şi Turburea

325

Luna aprilie va aduce în Gorj oportunitatea de angajare în unităţile de stat. Potrivit site-ului de anunţuri cu posturile de funcţionari publici scoase la concurs, în această perioadă, se organizează examene pentru ocuparea mai multor joburi la primăriile din Stejari, Turburea ori Direcţia Publică de Protecţie Socială din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.

Direcția Publică de Protecție Socială Târgu-Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul Financiar Contabilitate din cadrul direcţiei. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: proba scrisă a fost programată pentru data de 6 aprilie, ora 10.30, urmând ca interviul să fie susţinut pe 8 aprilie.

La Turburea se caută inspector debutant
Şi Primăria comunei Turburea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, grad debutant din cadrul Biroului contabilitate. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la examen şi a ocupării funcţiei publice sunt: deţinerea de studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, specializarea economia mediului. Proba scrisă pentru ocuparea funcţiei de inspector debutant pe Contabilitate se va desfăşura pe 8 aprilie, iar interviul va avea loc două zile mai târziu.

Consilieri şi inspector la Stejari
Tot în aprilie, Primăria comunei Stejari organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, grad profesional debutant, la Compartimentul financiar-contabil, Impozite şi Taxe locale, Achiziţii Publice, şi a funcţiei de consilier, clasa I, grad profesional asistent, la Compartimentul financiar-contabil, Impozite şi Taxe locale, Achiziţii Publice.
Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare. Examenul scris pentru ocuparea celor două posturi va fi susţinut pe 6 aprilie, iar proba de interviu a fost deja programată pentru ziua de 8 aprilie.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here