Angajări la Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale Unitatea Teritorială 145

378

Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale Unitatea Teritorială 145, cu sediul în comuna Țînţăreni, judeţul Gorj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante, de consilier clasa I gradul profesional superior. Concursul va avea loc în data de 12 iulie.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice; vechime minimă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, minimum nouă ani.

Calendarul concursului de angajare
Concursul pentru ocuparea postului de consilier clasa I gradul profesional superior, la Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale Unitatea Teritorială 145, cu sediul în comuna Țînţăreni, se va organiza conform calendarului următor: 12 iulie 2016, ora 10.00: proba scrisă; 14 iulie 2016, ora 10.00: proba interviu. Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.
Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul A.N.R.S.P.S. – Unitatea Teritorială 145 din comuna Țînţăreni, judeţul Gorj şi la telefon 0251.441.903.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here