Angajări fără concurs la Spitalul Județean

2086

Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu face 30 de angajări, fără concurs, pe perioadă determinată. Cele mai multe posturi sunt de asistent medical și infirmier.
Spitalul angajează doi asistenți medicali pentru Centrul de recoltare din strada A.I. Cuza, iar restul personalului va fi încadrat la Compartimentul ATI-Covid.
Concret, este vorba de 15 posturi de asistent medical, dintre care opt sunt de personal debutant, opt posturi de infirmier, dintre care șase sunt pentru debutanți, trei posturi de brancardieri și două posturi de îngrijitoare.
Pentru posturile de asistenți medicali și infirmieri debutanți, brancardieri și îngrijitoare, nu se cere vechime în muncă.
La înscrierea în vederea angajării, candidații vor trimite dosarul electronic la adresa de email ruons@spitalgorj.ro, până la data de 14 aprilie, ora 15.00.
„În situația în care se depun mai multe dosare pentru un singur post, iar după selecția dosarelor sunt admiși mai mulți candidați, se organizează proba interviu care constă în întrebări din bibliografia afișată pe site-ul unității. Proba interviu va fi înregistrată audio-video. În situația în care în urma selecției dosarelor rămâne un singur candidat, acesta va fi declarat admis. În cazul în care unul dintre candidații admiși renunță la postul câștigat, va fi declarat admis următorul candidat participant care a obținut punctajul imediat următor celui al candidatului care a renunțat la post”, susține conducerea Spitalului Județean Târgu-Jiu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here