Angajări din sursă externă la Poliția Gorj

727

Şase posturi de ajutor de şef de post au fost scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj, pentru ocupare din sursă externă. Posturile sunt în comunele Aninoasa, Căpreni, Crușeț, Stejari, Berlești și Bumbești-Pițic.

Pot participa la concurs candidaţii care nu au antecedente penale, nu sunt în curs de urmărire penală ori de judecată, au permis de conducere categoria B și sunt apţi din punct de vedere medical, fizic şi psihologic.
În plus, doritorii trebuie să nu aibă tatuaje ori elemente ornamentale, de orice natură, aplicate, inserate sau implantate pe/în corp, neacoperite de vestimentație, în ţinuta de vară, condiție ce va fi verificată cu ocazia examinării medicale, în cazul candidatului declarat „admis”.
Pentru aceste posturi se cer studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat.
Înscrierea se realizează online, în perioada 13-24 septembrie (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 24.09.2021 doar până la orele 16:00), la adresa de e-mail sursaexterna@gj.politiaromana.ro. „Cererile de înscriere, însoțite de documentația solicitată, transmise după data de 24.09.2021, orele 16:00, nu vor fi luate în considerare. Se recomandă tuturor candidaților să evite înscrierea la alte concursuri organizate de Poliția Română la aceeași dată, întrucât testele scrise se vor desfășura concomitent”, anunță IPJ Gorj.

Test grilă în octombrie
Concursul va consta în desfăşurarea a două probe: proba de evaluare a performanței fizice și proba scrisă, ce constă în rezolvarea unui test-grilă, programată în data de 23 octombrie. Numărul de subiecte va fi stabilit de Comisia Centrală de concurs. Durata de rezolvare a testului este de 3 ore. Pentru a fi declarat „admis”, candidatul trebuie să obţină minimum nota 7,00.
„Sunt declarați «admis» candidații care au obţinut nota finală cea mai mare, în ordine descrescătoare, dintre candidații înscriși, în limita locurilor scoase la concurs. În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă finală la proba scrisă va fi declarat «admis», candidatul care a obţinut nota mai mare la proba de evaluare a performanței fizice”, a punctat IPJ Gorj.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here